1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Unable to create vaild backups

Discussion in 'Plesk 9.x for Windows Issue, Fixes, How-To' started by Plesk_kidv, Feb 1, 2011.

  1. Plesk_kidv

    Plesk_kidv Guest

    0
     
    Hello,

    I'm having an issue with Plesk 9.5.4 servers where backups aren't valid. When I test out backups I get the message:

    C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\bin>pleskbackup.exe --server -c --output-file testbackup -v
    ==================================
    <object name="domainname.com" type="domain">
    <message code="InformationalException" severity="error">Can not dump package for Site Application with id='12'</message>
    ==================================

    This is happening on all of our Plesk 9.5.4 Windows servers. We are using Jet for the database. Has anyone seen this before ?

    Pretty sure I have to update the table SiteApplications just not sure if I should remove the broken records or what to update them with .

    Thanks
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
  3. Plesk_kidv

    Plesk_kidv Guest

    0
     
    Sorry. Forgot to say that I had tried that already but still getting the same error. Anybody else know of how this could be resolved?
     
  4. Plesk_kidv

    Plesk_kidv Guest

    0
     
    I had Plesk resolve this for me. Below is how it was resolved on a Plesk server running JET

    ERROR
    -----------------------------
    <object name="fakedomainname.com" type="domain">
    <message code="InformationalException" severity="error">Can not dump package for Site Application with id='35'</message>
    </object>
    -----------------------------


    FIX
    -----------------------------
    C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\admin\bin>dbclient.exe --direct-sql --sql="selectid,dom_id,install_prefix,capp_item_id from siteapps where id=35;
    id dom_id install_prefix capp_item_id
    35 549 magento 44

    C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\admin\bin>dbclient.exe --direct-sql --sql="select id,app_item_id from apsclientapplicationitems where id=44;"
    id app_item_id
    44 10

    C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\admin\bin>dbclient.exe --direct-sql --sql="select id,pkg_id from apsapplicationitems where id=10;
    id pkg_id
    10 10

    C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\admin\bin>dbclient.exe --direct-sql --sql="select id,name,version from siteapppackages where name like 'mage%';
    id name version
    28 magento 1.4.0.1

    C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\admin\bin>dbclient.exe --direct-sql --sql="update apsapplicationitems set pkg_id=28 where id=10;

    -----------------------------------------

    I have done this on a few other sites and servers and it works perfectly. Make sure to backup your psa.mdb file before making any changes thou.
     
Loading...