1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Update Plesk 10.3.1 -> 10.4.4 - Update page not loading

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by DeepInside, Dec 11, 2011.

  1. DeepInside

    DeepInside Guest

    0
     
    Hi,

    After the update of my Debian 6 Plesk 10.3.1 to 10.4.4 I have the problem that I can't connect to the update page.

    The error I got is "connection refused" or "no content loaded" (Chrome).

    If I try netstat during the connection process it said that i am "connected", then after a few seconds "TIME_WAIT".

    What package during the update process could be the problem? Firewall? I added the port forwardings in the plesk firewall but without any luck.

    Thank you for your help and greetings!
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,571
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Make sure that you have not firewalled 8447 autoinstaller port.
     
  3. MarcSerra

    MarcSerra New Pleskian

    13
    35%
    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    try to kill the autoinstaller...

    # netstat -atpun | grep 8447
    tcp 0 0 :::8447 :::* LISTEN 9183/autoinstaller

    # kill 9183

    that worked for me.
     
Loading...