1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Websites down after upgrade to 10.2

Discussion in 'Plesk 10.x for Windows Issues, Fixes, How-To' started by shoggy24, Apr 23, 2011.

  1. shoggy24

    shoggy24 Regular Pleskian

    25
    57%
    Joined:
    Apr 5, 2007
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    I just upgraded to 10.2 from 10.1 now the websites on that server are down.

    I can login to Plesk itself just fine but i cant even preview this website. i get page cannot be displayed.

    Neither can i log in to legacy sitebuilder that was working just fine before the upgrade

    Not sure what is wrong here, can anyone point me in the right direction on what to look for.

    This websites were loading just fine prior to upgrading to 10.2
     
  2. TGrudzien

    TGrudzien Guest

    0
     
    Having the same issue. It Appears after installing the update the sitepreview.dll disappeared. After removing it in ISAPI filters in IIS for the a site the site started working while others still listing it do not. Disabling the use of it from the root of IIS does nothing as it is a local setting per site instance.

    Running Windows 2008 R2 STD x64

    All IIS pools are running in 32 bit and were indeed working before the upgrade.

    errors I was receiving are

    1) The HTTP Filter DLL C:\Parallels\Plesk\isapi\sitepreview.dll failed to load. The data is the error.

    2) Could not load all ISAPI filters for site 'domainname'. Therefore site startup aborted.
     
  3. shoggy24

    shoggy24 Regular Pleskian

    25
    57%
    Joined:
    Apr 5, 2007
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    I had to restore from backup and revert to 10.1.1 because of this issue.
    Although the upgrade to 10.2 did not appear to have completed succesfully, i am beginning to suspect my web sites being down has to do more with windows update installing .NET Framework 2.0 SP2 and 3.5 SP1 (KB2446704). After restoring from backup i ran windows update again and "some" (not all) of my web sites wont load again, uninstalling the update did not restore my sites, so i had to fall back on backup once again.

    I am running windows 2003 Enterprise 64bit
     
  4. PavelV

    PavelV Plesk for Windows Staff Member

    28
     
    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    15
    Unfortunately your issue is hard to investigate without access to server. Since you have reverted probably all upgrade logs are lost, and there is nothing to analyze. We haven't met such issue in our lab.

    Sitepreview.dll filter has been dropped starting from 10.2. The following command is called during upgrade to 10.2:

    "%plesk_dir%\admin\bin\websrvmng.exe" --remove-global-filter --name=sitepreview

    It should not be configured per site. It is visible per site but in fact it should be inherited from global filters list.
     
  5. NeuroPsyche

    NeuroPsyche Regular Pleskian

    26
    23%
    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    207
    Likes Received:
    0
    Location:
    Pennsylvania, USA
    Websites down after upgrade to 10.2...

    I also have the same issue.
    After a very complicated repair of Plesk 10.1.1 after an upgrade from 10.0 I
    tried to upgrade to 10.2 since it contained many of the 'fixes' for issues I had in the 10.1.1 upgrade.

    After 10.2 was completed ALL Sitebuilder 5.x sites, and possibly some other IIS based sites went.
    The sites seemed to have lost their CSS, templates, structure, setup, configs, alignments, etc.
    The module data also seemed to have went bye bye.

    I was so happy to learn that 10.2 was release and that it addressed the issues I had in 10.1.1
    but after installation of the 10.2 upgrade all sites were damaged.

    I had to restore backup and return to 10.1.1

    It seems as if 10.2 has issues. After about 2 months of Parallels techs fixing 'broken' things on
    our Plesk server I couldn't afford to loose my customers sites with the 10.2 upgrade. I had to
    revert back to 10.1.1
     
  6. NeuroPsyche

    NeuroPsyche Regular Pleskian

    26
    23%
    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    207
    Likes Received:
    0
    Location:
    Pennsylvania, USA
    Same thing here. 10.2 damaged sites. Had to do full restore of server setting back to 10.1.1
     
  7. PavelV

    PavelV Plesk for Windows Staff Member

    28
     
    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    15
    This problem is not reproduced in our environment.
    Guys, please provide upgrade logs or anything to investigate this issue.
    If you have support tickets with credentials to your server provided, please send their IDs to me.
     
Loading...