1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Windows CP not syncing client login information with Expand

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by Snowmon, Sep 7, 2009.

  1. Snowmon

    Snowmon New Pleskian

    23
     
    Joined:
    Feb 1, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi

    We have multiple servers connected to our Expand CP, two of them being Windows machines, and two Linux.
    The one Windows machine is currently having a strange issue. We create all clients through Expand Clients,
    and these days whenever a new Expand client is created, and this client tries to 'login to domain' from Expand,
    it gives an error saying:

    Error The Plesk Server server has rejected the attempt to establish a session there. Contact your system administrator for support. The error was: Plesk Agent reported error, code = 1002: Unable to create DomainUser object: object ID is invalid

    I found a fix though: just change the Expand client's login details.
    I'd like to know why this works though. It seems like mismatched client IDs or something, but anyone who can shed some light on the matter (specifically, why it happens at all, and just one this one server) would make my day.

    kind regards
     
Loading...