1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

All the info@ accounts stopped working after update PLESK

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by Mastermind, Sep 30, 2009.

  1. Mastermind

    Mastermind Guest

    0
     
    Hello,

    I updatet Plesk to 9.2.2 and after that all the info@... emailaccounts stopped working...

    I hope that someone can tell me how to fix this....

    tnx in advance!
     
    Last edited by a moderator: Oct 1, 2009
  2. Nataliya Zagr

    Nataliya Zagr Regular Pleskian

    21
    87%
    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Hello,

    Please, check the /usr/local/psa/var/log/maillog for any error messages.
    Also please, clarify how the account is not working - if it is not possible to login to the webmail, or if the mail is not delivered to the specified account.

    Thank you
     
  3. Mastermind

    Mastermind Guest

    0
     
    There is nothing wrong in the maillog, the info accounts can log in there webmail, but the e-mails to info@domainname are rejected by the server. The sender gets this message :

    I hope there is a quick solution for this other wise I have to transfer all the websites to another server...

    greetings, Maikel
     
  4. antenor

    antenor Guest

    0
     
    Exactly the same thing happened to me, also webmail for every single domain was changed to Horde even if they used atmail before.
     
  5. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,564
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Try to do following:

    Connect to your mail server via telnet in command line:

    telnet your.server.name 25
    mail from:root@your.server.name
    250 2.1.0 Ok
    rcpt to:info@your.server.name

    And look at the output. If there is not '250 2.1.0 Ok' please post error here and try to find this error in /usr/local/psa/var/log/maillog

    I have tried from my side but not sure that I'm correct with domain names:

     
  6. antenor

    antenor Guest

    0
     
    Oct 29 04:13:57 muri postfix/local[8369]: E992438827D: to=<info@localhost.localdomain>, orig_to=<info@antenor.ee>, relay=local, delay=0.99, delays=0.95/0/0/0.03, dsn=5.1.1, status=bounced (unknown user: "info")

    Trying 212.47.218.218...
    Connected to antenor.ee.
    Escape character is '^]'.
    220 muri.antenor.ee ESMTP Postfix
    mail from: kristjan@antenor.ee
    250 2.1.0 Ok
    rcpt to: info@antenor.ee
    250 2.1.5 Ok
     
  7. antenor

    antenor Guest

    0
     
  8. ramuva

    ramuva Guest

    0
     
Loading...