1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Backup and restore issue

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by joewu, Feb 24, 2005.

  1. joewu

    joewu Guest

    0
     
    Hi,

    We have updated plesk to 7.0.3.

    We are able to backup using plesk backup, but when we try to restore, it will prompt error "Input string was not in a correct format".

    Has anyone face this error before? Any fix available?

    TIA
     
  2. Troy

    Troy Guest

    0
     
    We've been experiencing this as well, were you able to resolve it?
     
  3. joewu

    joewu Guest

    0
     
    We end up migrating it to Plesk 7.5

    I believe there's newer version of backup and restore for plesk 7.0.3, but we never bother to try it out.

    HTH
     
  4. onaweb

    onaweb Guest

    0
     
    I'm having the exact same problem, has anyone found a solution?

    I'm also wondering does anyone know exactly what BU backs up? Does it also backup db and mailboxes?

    I'm not finding any updated BU for Plesk.

    Thanks,
    Andy
     
  5. joelmoss

    joelmoss Guest

    0
     
    anyone know where I can find the new backup/restore utils?
     
  6. onaweb

    onaweb Guest

    0
     
    I have had this same problem also.

    I am running Plesk 7.03 for Windows
    Server 2003

    When I try to restore a backup, I get the input string error message. I do not see any update to the backup program and my Plesk is up to date.

    Is there a solution to this problem?

    Not much sense having a backup run every night if I can't restore from the backups!!!

    Thanks,
    Andy
     
  7. saldar

    saldar Guest

    0
     
    SWsoft Help me

    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Originally posted by joewu
    Hi,

    We have updated plesk to 7.0.3.

    We are able to backup using plesk backup, but when we try to restore, it will prompt error "Input string was not in a correct format".

    Has anyone face this error before? Any fix available?

    TIA
    --------------------------------------------------------------------------------


    I have had this same problem "input string error"
     
  8. saldar

    saldar Guest

    0
     
    Re: SWsoft Help me

    SWsoft

    until when we have to wait the solution?






    :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  9. onaweb

    onaweb Guest

    0
     
    Does anyone have a solution to this problem?
     
  10. dynaweb

    dynaweb Guest

    0
     
    How long has it been since you openned a support ticket with them?
     
Loading...