1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Cannot get SiteBuilder to work

Discussion in 'Sitebuilder 4.0 for Linux' started by ecja, Oct 27, 2007.

  1. ecja

    ecja Guest

    0
     
    Hello am having problem with the sitebuilder.
    It will not come up when http://sitebuilder.ns4.domain.com, I got the plesk default page.

    Or how do I uninstal it and start over.



    Here is the info look ok.

    url = http://sitebuilder.ns4.domain.com:80

    ext_ip = localhost
    db_port = 3306
    sb_host_ip = 192.168.0.10
    httpd_port = 80
    db_admin_name = admin
    phpcgi_path = /opt/php52/cgi-bin/php5
    sb_hostname = sitebuilder.ns4.domain.com
    httpd_owner = apache:apache
     
  2. ecja

    ecja Guest

    0
     
    uninstall Sitebuilder

    I got it working by
    uninstall Sitebuilder using YUM in rpm-based systems:

    1. # yum remove sitebuilder
    2. # yum remove php5sb


    But now I have new problem the License Key
    will not upload
    Error Error: License upload has failed.


    Any idea
     
  3. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    Sitebuilder license key should be installed through Sitebuilder admin panel. Also, make sure that key is valid for v.4.0.0 which you have installed.
     
  4. ecja

    ecja Guest

    0
     
    Thanks, it was a License I had since 2005 and did not used it.
    Its ok now, I have updated.
    Jc
     
Loading...