1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

Can't delete domain, why?

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by DaveNET@, Nov 6, 2005.

  1. DaveNET@

    DaveNET@ Guest

    0
     
    Hey all.

    Looking for some help here. I have a couple of domains I need to delete, the customer is no longer needing the hosting service.

    Well, I can't delete them. I get an error. I've attached a screen image of the error alert that pops up. But this is what is says:

    Code:
    Unable to remove domains: Problems occured while removing domains: Unable to remove hosting:
    Unable to init LogRotation object:LogRotation: unable to select: no such row in table
    [​IMG]

    I have no idea what to do, anyone?

    David
     
  2. DaveNET@

    DaveNET@ Guest

    0
     
    Well, 36+ views to this thread and no suggestions? I guess I'll need to go hire a Plesk expert somewhere to have a look at this.

    David
     
  3. ngsebastian

    ngsebastian Guest

    0
     
    Did you found the solution for your error?
    I got that error too but I don't know how to solve it.

    ngsebastian
     
  4. jamesyeeoc

    jamesyeeoc Guest

    0
     
    By chance, did you Deactivate the domain before trying to delete it? IIRC, I believe this was a problem I read some time ago on these forums.
     
  5. ngsebastian

    ngsebastian Guest

    0
     
    Yes, I activated the domain and I tried to delete de domain when was disabled too, so I tried both ways, the same error, but I found the solution. I don't know if it is a good I ideea to post the solution since I had to change something in the plesk mysql database, so what I did as a hack to create the entry which was missing. And finaly I could delete de doamin.
     
  6. elderban

    elderban Guest

    0
     
    Were/are you running Fedora Core 4?
     
  7. ngsebastian

    ngsebastian Guest

    0
     
    I'm running Red Hat Enterprise Linux ES 4 on a dedicated server.
     
  8. elderban

    elderban Guest

    0
     
    Ah. I ran into the same problem when I first set up my server. It ended up being an issue with Plesk not being compatible with Fedora Core 4, so I ended up having to install Core 2 to get it to work right.
     
  9. martijnbakker

    martijnbakker Basic Pleskian

    23
     
    Joined:
    Aug 31, 2006
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Hey what solution did you find to fix your problem?

    Tnx in advance
     
  10. Shazan

    Shazan Basic Pleskian

    23
    23%
    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Same issue here... has someone found a solution for this problem?
    It's a server running Centos 4.x and Plesk 7.5.4
     
Loading...