1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

CGI Error

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by colinjack, Apr 2, 2007.

  1. colinjack

    colinjack Guest

    0
     
    When I look at AWStats I get the current stats fine. If I try and look at previous months's stats I get:

    CGI Error
    The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.

    Can anybody shed some light on this?

    Thanks.

    7.6.1
     
  2. hknoop

    hknoop Guest

    0
     
    Hi,

    I'm getting the same error. I just installed the basic design pack over a fresh installation of OScommerce and now are getting these errors.

    CGI Error
    The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.

    Tried removing shop to do new install but i can log in to plesk anymore error:

    Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed opening 'auth.php3' for inclusion (include_path='C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib') in Unknown on line 0

    Any suggestions anyone?

    Henry Knoop
     
  3. colinjack

    colinjack Guest

    0
     
    I got NO SUPPORT at all from SWSoft - totally useless! They really do need to address their support.

    However - I found that the permissions for psaadm on C:\Program Files\SWsoft had all disappeared ... reapplied the permissions and all okay.

    Try it.

    Colin
     
  4. hknoop

    hknoop Guest

    0
     
    Hi

    I Contacted support, and they changed php in setup to use Isapi and then it worked.

    Best regards,

    Henry
     
Loading...