1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Different DNS Problem

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by fatihunal, Jul 1, 2005.

  1. fatihunal

    fatihunal Guest

    0
     
    when I activate a host or to guide a domain addres; there past 2 days also I see NS' guided to addres but my site isn't open and server can not be found.

    After I repair PLESK (reinstallation) my domains be activated and my sites are opened after 5 minutes. Why I live these problems if not I must repair PLESK installation every time for these problems.Good works...
     
  2. swarm

    swarm Guest

    0
     
    It seems you've got some problems with DNS. In this case you can use "dnsmng.exe update *" from %plesk_bin% to rebuild DNS server configuration according to Plesk DB. Also very helpful to look at processes uses port 53 with "netstat -a -n -o | find "53""
    I hope this can help you.
     
  3. fatihunal

    fatihunal Guest

    0
     
    how i can

    How can i fix the error?
     
  4. swarm

    swarm Guest

    0
     
    Re: how i can

    You've found the exact error ?
    Have you tried something from my previous post ?
     
  5. fatihunal

    fatihunal Guest

    0
     
    no no my pal, sorry.
    its only a little question.

    Only my domains will forwarding very late.
     
  6. fatihunal

    fatihunal Guest

    0
     
    still so it doesnt work

    i was done your said but still so it doesnt work. What is the problem i cant understand anything.



    when I activate a host or to guide a domain addres; there past 2 days also I see NS' guided to addres but my site isn't open and server can not be found.

    After I repair PLESK (reinstallation) my domains be activated and my sites are opened after 5 minutes. Why I live these problems if not I must repair PLESK installation every time for these problems.

    im waiting ... waiting .... and waiting :(
     
  7. botsman

    botsman Guest

    0
     
    Probably dns setting were not still propagated on registrar?
     
  8. fatihunal

    fatihunal Guest

    0
     
    oh ...

    For example;

    im forwarding two new domain two separetely domain registrar firm. Domains are forwarded (not works yet) and 2 -3 days later still domains are not working stil. When i was repair the plesk installations on the PLESK Setup domains are doing working immediately.

    i dont understand anything.
    Please help me.
     
Loading...