1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Error /usr/local/psa/admin/sbin/backupmng >/dev/null 2>&1

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by Simius, Mar 15, 2007.

  1. Simius

    Simius Guest

    0
     
    Hello all!

    Are 3 or 4 days we keep getting this error from the Cron Daemon.

    /bin/sh: line 1: 26866 Segmentation fault
    /usr/local/psa/admin/sbin/backupmng >/dev/null 2>&1

    Any clue? i'm walking in the dark :p
    Thanks!!!!!!!

    TomCat plesk 8.0.1
     
  2. DonVito

    DonVito Guest

    0
     
    We're heaving the same problems, on 2 different machines. The problem just recently came to my attention (since i found that cron-error-messages were sent to a wrong e-mailbox), i think this "problem" has been happening for some time now.
    The difficulty is that I cant find any problems with the backups... so is this really a problem?
     
  3. Hedgren

    Hedgren Guest

    0
     
    /usr/local/psa/admin/sbin/backupmng >/dev/null 2>&1

    is an ordinary command of Plesk backup.

    you can see it with this:
    crontab -l | grep backup
    Make sure the path to the bakupmng is correct.
    Make sure psa-backup-manager is installed in Server > Component Info.
    And make sure you have free disk space.
    Then post back please.
     
  4. DonVito

    DonVito Guest

    0
     
    Thanks for the reply.
    The path is correct. Diskspace is fine... and i have not received the error the last couple of days.
    Cron log shows no errors and backups seem fine (havent restored any though)... i'm puzzled...
     
  5. Simius

    Simius Guest

    0
     
    Hi,
    don't want to scare you but this is what happened to me: The hard drive was going bad. After some time it broke up and now after all the restore i don't saw the error anymore. Well mine is just a supposition, i can't be sure the error was related to that but better you have a look at that.

    S.
     
Loading...