1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

horde blank page on email view

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by argonius, May 29, 2012.

  1. argonius

    argonius Basic Pleskian

    18
    85%
    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    hi,

    running centos 5 and plesk 10.4.4.
    if i go to horde -> webmail -> and then click on emailsubject to view email i get a blank page
    strace on apache process says 500 internal server error but i can not find out why.
    /var/log/psa-horde/psa-horde.log has no entry for this problem.
    i've tried

    export USE_ZEND_ALLOC=0

    in /etc/init.d/httpd and in /etc/sysconfig/httpd w/o any success :(

    can someone help on this problem?

    thx
    argonius
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,564
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
  3. argonius

    argonius Basic Pleskian

    18
    85%
    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    checked it

    but without success

    i edited the file /usr/share/psa-horde/lib/Horde/Date.php
    and verified permissions for /etc/passwd

    but horde still stays on a blank page.

    fr
    argonius
     
Loading...