1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Initial Installation

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by siscan, Apr 10, 2004.

  1. siscan

    siscan Guest

    0
     
    Hi

    Just installed Plesk 6.5 on my spare box to learn the operations and procedures etc. and I can get past the initial setup, my browser dispalys blank for the URL https://machine.domain.name:8443/ or https://IP-Address:8443/

    I used the correct server name and tried with the IP address

    Do I need to use the https?, I don't have any security certificates on my box.

    Any advice would be appreciated.

    Regards
    Barry
     
  2. sebastian

    sebastian Guest

    0
     
    I had the same problem, and that turned out to be my license key that was the problem or rather the way, I installed it.

    I used the way that manual says you should, but then I just got blank screens when trying to login after that.

    Ended up just exec the exe file, and that solved my problem.

    The login work fine before I registrede, that's why I thought that my problem was with my key.
     
  3. siscan

    siscan Guest

    0
     
    Thanks Sebastian

    That was the problem.

    Regards
    Barry
     
Loading...