1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice

no awstats in 7.5.3!!

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by EnigmaBCN, May 20, 2005.

  1. EnigmaBCN

    EnigmaBCN Guest

    0
     
    I just had updated from 7.5.2 to 7.5.3, and my surprise was when I saw as the unique option for statistics webstat. Where had gone awstat??
     
  2. fernoliv

    fernoliv Guest

    0
     
    Yes, i have the same problem... Sw-Soft available version 7.5.3 very broken and with various errors. I need modifier my actually installation for "add/remove programs" of windows and tool of Plesk not run my needs. My server is online, but all sites no have DNS service run and is an very problem.

    Sw-soft not can this updates with problems for users/administrator of providers. This problem affected my company and i have lost sales.
     
  3. EnigmaBCN

    EnigmaBCN Guest

    0
     
    After upgrading, the first time I had entered to Plesk, it asked to choose the only one available DNS Server, which was Microsoft's. Once inside, I changed it again to BIND (Servers, components management). Don't know how, but now I have awstats again.
     
  4. Raul_7

    Raul_7 Guest

    0
     
    i have the same problem, after 7.5.3 , awstat is gone !!!
     
  5. Raul_7

    Raul_7 Guest

    0
     
    i tried to install awstat, it comes back, but goes after some time !!! very wierd
     
  6. Raul_7

    Raul_7 Guest

    0
     
    comeon, no one has a fix for this yet? please
     
  7. ColorPrint

    ColorPrint Guest

    0
     
    Upgraded to 7.5.3 and have not any problems with AWStats
     
  8. robtbs

    robtbs Guest

    0
     
    ********* KNOWN BUG ***************

    Submit a support ticket and fax a permission form, pleak know its an issue, and they will fix it for free.
     
  9. botsman

    botsman Guest

    0
     
    Hello guys!
    I've faced with the same problem and swsoft sent me the attached file. There you can find statistics.exe file which should be placed in %plesk_bin% direcotry and cgi-bin folder which should be placed in %plesk_dir%\additional\awsats\wwwroot

    Aftter that I got awstats worked.
     
  10. ColorPrint

    ColorPrint Guest

    0
     
    Can you share this file?
     
  11. newgen

    newgen Guest

    0
     
    no one will share?

    Is no one willing to share the files provided by SWSoft? I’m really surprised that SWSoft hasn't just posted them since this is a huge bug that they have caused. Please post the files if you have them. Thanks.
     
  12. robtbs

    robtbs Guest

    0
     
    attached - statistics.exe

    i think this is the only thing they have replaced on mine.
    remember to rename the existing one first,
    eg... statistics.exe.old

    copy file to "C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\bin"

    {edit}
    it wont allow files on here...
    anyone who wants it PM me your email, ill sent a zip to you.
    its only 200K
     
  13. newgen

    newgen Guest

    0
     
  14. OlegB

    OlegB Guest

    0
     
    As far as I know subdomains statistics is included into domain statistics.
     
  15. newgen

    newgen Guest

    0
     
    NO awstats for subdomains in pleask 7.5.3

    Hi, i actually see no evidence of ANY stats for sub-domains. did we just trade one bug in for another? please reply if you know of a cure. thanks.
     
  16. robtbs

    robtbs Guest

    0
     
  17. OlegB

    OlegB Guest

    0
     
    As I said subdomains in Plesk have no own statistics. It's included into domain statistics.
     
  18. got-hosting

    got-hosting Guest

    0
     
    Where do I need to put the cgi-bin files? Does it go in the obvious place?
     
  19. OlegB

    OlegB Guest

    0
     
    :)
    Put it into %plesk_dir%\additional\awstats\wwwroot\cgi-bin.
     
  20. got-hosting

    got-hosting Guest

    0
     
    Thanks!

    Anyone know how to force a stats run?
     
Loading...