1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

NO login to 7.5.3 under Inter Explorer

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by eyekeeper, May 11, 2005.

  1. eyekeeper

    eyekeeper Guest

    0
     
    I guess the title says it all...

    I can't login to plesk anymore after I updated to the 7.5.3 version. When I try to login it redirects me back to the login screen withou any error messages.

    But when I try to access via Firefox browser it works all right... :confused:

    Any comments, suggestions?
     
  2. ice51

    ice51 Guest

    0
     
    Wacky. Sorta the same deal here except its in any browser.
    -ice51
     
  3. faris

    faris Guest

    0
     
    I noticed similar behaviour with the Beta.

    If what you are experiencing is basically the same as me, I think it is something to do with history/cache, even though clearing the cache in the browser does not help.

    Try this: instead of logging on via the address you normally use, try using a different one (e.g. https://www.domain2.com:8443 instead of https://www.domain1.com:8443)

    Like I said, I dont know if it will help, as the problem may be nothing to do with the one I experienced.

    Faris.
     
  4. ice51

    ice51 Guest

    0
     
    thanks, tried on my end. No love.

    I did notice it's creating the sessions on the disk but never inserting anything into the psa session table.
    -ice51
     
  5. eyekeeper

    eyekeeper Guest

    0
     
    for me it's basiclly for all domains :-(
    but still just under IE
     
  6. Griffith

    Griffith Guest

    0
     
    I've also have the same problem.. but works fine when I access admin from another domain.. as mentioned in a earlier post...
     
  7. Pagemakers

    Pagemakers Silver Pleskian

    31
    80%
    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    663
    Likes Received:
    7
    Works for me on all my servers and I use IE.
     
  8. kdis

    kdis Guest

    0
     
    This is a know bug in Plesk. I have plesk explained the
    issue and it seems only to work in mozilla. They
    have reported this issue to their developers. I hope
    they come with a quick patch for this.
     
  9. Who-m3

    Who-m3 Guest

    0
     
    RHFC2 (aka Fedora Core 2) with Plesk 7.5.3. Three different servers, IE 6.0.2900.2180.... Fully functional.

    Only problem I had was during upgrade changed webmail configuration..kinda tossed me into a loop till I did a "service httpd restart".. Works like new now...

    Just thought I'd drop in a penny or two of my good sense...
     
  10. Mirco@

    Mirco@ Basic Pleskian

    24
    53%
    Joined:
    Aug 1, 2001
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Are you guys using Virtuozzo?
    I've only seen that problem on Vz plesk installations.
     
  11. kdis

    kdis Guest

    0
     
    Yes, we use virtuozzo. Do you have a patch or a solution?

    Rolf
     
  12. TarkanVeKurdu

    TarkanVeKurdu Guest

    0
     
    I have the same problem here with virtuozzo , plesk 7.5.3 template with fedora core 2. Please tell me how to resolve it.
     
  13. steventhong

    steventhong Guest

    0
     
    I'm facing the same problem with my Plesk after upgrading!! Need patch urgently!!! clients are furious!!!
     
  14. eyekeeper

    eyekeeper Guest

    0
     
    well,

    I don't know if there were made any changes, but for me the access via IE is working again
     
  15. ice51

    ice51 Guest

    0
     
    I gave up and had ezm 'complete' the update to 7.5.3
    Plesk was unable to stop mysql during the original upgrade attempt so it crapped out. At that point is when my control panel stopped working.
    After ezm fixed the mysql pid location they completed the upgrade and the control panel started working again.
    -ice51
     
  16. assafn

    assafn Guest

    0
     
    i have the same problem. What is ezm?
     
  17. ice51

    ice51 Guest

    0
     
    http://easyservermanagement.com

    They reparid init.d to know where the mysql pid file was and then mysql could be controled by the updater.
    Took them about 35 min. and $65 USD.

    Worth it after I banged my head on it for 8 hours.

    I re-checked the /etc/my.cnf and didn't see any pid-file=/..... entry so I'm not sure exactly how they fixed it but they did.
    -ice51/reez
     
  18. akamaka

    akamaka New Pleskian

    23
    40%
    Joined:
    Jan 19, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Any fix for IE login problem? Thanks.
     
Loading...