1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problems with mail configuration

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by JakobO, May 10, 2010.

  1. JakobO

    JakobO Guest

    0
     
    Hello,

    I have some problems with Plesk 9.3.0.

    I can't receive E-Mails in my email accounts, which I added in Plesk. Mails, which were sended to my email account return to sender with the following text: "<info@domain.de>: host mail.domain.de[89.202.x.xx] said: 550 unknown
    user (in reply to RCPT TO command)".

    I saw many desciptions in the internet to that topic, but nothing helped...

    I have a vServer at the german hoster www.1blu.de. I have installed CentOS 5.3 with Plesk.

    Ask, if you need any further infos :)

    I'm glad, if you help me. Thank you so much!

    kind regards
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Check /usr/local/psa/var/log/maillog, try to find useful information in KB articles http://kb.odin.com
    Often such issues can be corrected by running Plesk mail reconfigurator tool:

    /usr/local/psa/admin/sbin/mchk --with-spam
     
  3. JakobO

    JakobO Guest

    0
     
    Thanks for reply :)

    I got the following output by running Plesk mail reconfigurator tool:
    But running this tool didn't solve the problem.

    The content of the maillog is:
    Thank you for the link to the KB articles. But the informations there didn't help.


    I'm awaiting your answer,
    kind regards.
     
Loading...