1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problems with service psa

Discussion in 'Plesk 11.x for Linux' started by jorgemorales, Oct 10, 2012.

  1. jorgemorales

    jorgemorales New Pleskian

    10
    35%
    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Greetings.
    I have a problem with the service psa,it stops sometimes for no reason, having to restart it manually, with consequent problems for my clients.I have just upgraded from version 10.3.1 to version 11.0.9 and I have the same problem.
    Why happen this?

    in the previous version of plesk 10.3.1 I try a shell script to restart apache service and psa service every night, but had the following problem when restarted: "Address already in use: make_sock: could not bind to address [:: ]: 443 no listening sockets available, shutting down ".

    In this article: http://kb.parallels.com/en/1507/?show_at=en is said that this issue applies to versions 8.x 9.x 10.x

    have been this problem fixed in version 11.0.9, or have I to do what it says in the article?
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,553
    Likes Received:
    1,241
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Have you tried to find a reason in /var/log/sw-cp-server/error_log log file?
     
Loading...