1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Suse 9.3 + Plesk 7.5.4 - Backup - loop

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by Baddy0815, Mar 29, 2006.

  1. Baddy0815

    Baddy0815 Guest

    0
     
    Hi!

    Since months my daily backups from my domains running flawless. But the night vom saturday to sunday (change to european summertime) the following problem occurred:
    all backups were in an endless loop. every time it finsihed it starts a new run (until sundaymorning 300 times !!).
    i changed now the startpoint behind 03.00 h am and everything runs without any problem.
    the problem is existing until today. If there is any starting point between 02.00 and 03.00 am the same problem occurred.

    The time adjustment from the server is executed automaticly via NTP-daemon.

    Version: psa v7.5.4_build75060321.20 os_SuSE 9.3
    OS: Linux 2.6.11.4-21.10-default

    So what ist wrong? My config or my Plesk
    thank you in advance for any tips.

    Greets,
    Christian
     
  2. chaoszwerg

    chaoszwerg Guest

    0
     
    hi,

    i have the same problem!!!!

    but i have backuptimes after 3.00 am!

    this error was starting after the backupmodul update from the 23 march!!!!

    any ideas?

    oli
     
Loading...