1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Unexpected server behaviour - new site not working

Discussion in 'Web Presence Builder' started by patrickjames, Oct 5, 2012.

  1. patrickjames

    patrickjames New Pleskian

    23
     
    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Hi, I am migrating sites from SiteBuilder 4.5 to WPB 10.4.4. Most have worked fine but a very large site would not import so I have had to build it from scratch, copying and pasting content in more than 60 pages!

    The site looked fine in the Builder and during preview it seemed ok. I changed the name servers from my old box to the new VPS and it all looked good until the client published for the first time. The template broke and images disappeared.

    I am getting the following error (there is more but this is the first part):

    -------------------
    Error
    Unexpected server behaviour.
    Execution failed. Command: sbpublish Arguments: Array ( [0] => --publish [1] => /var/www/vhosts/andrewjobling.com.au/httpdocs [2] => -source-file [3] => /usr/local/psa/tmp/tmpSOtM0n [4] => -owner [5] => andrewjobling [6] => -group [7] => psacln [8] => -domain-id [9] => 17 ) Details: Empty error message from utility.
    --------------------

    I was forced to change back to the old website while I tried to fix this. I thought it may have had something to do with the many documents for download on the site. I originally had problems with importing from the old SiteBuilder to the new Web Presence Builder due to documents not being uploaded correctly. So I have re-uploaded all documents on the new website using the document upload feature.

    This is the preview of the site:

    https://ds6080.hostname.net.au:8443/sitepreview/http/andrewjobling.com.au/home/

    It has taken a long time to rebuild this big website and now I am stuck.

    Please, any advise would be greatly appreciated.

    Thanks,

    Patrick
     
  2. custer

    custer Administrator Staff Member

    33
     
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    593
    Likes Received:
    101
    Hi Patrick,


    This might be a bug in Content Import feature. Could you please send me the snapshot of this website and, if possible, access credentials to your server via PM? We'll take a look at it.
     
  3. patrickjames

    patrickjames New Pleskian

    23
     
    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    PM Sent

    Thanks for looking into this.. I have sent a PM.

    Patrick
     
  4. swopedesign

    swopedesign Regular Pleskian

    25
    57%
    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Similar error after the latest Plesk update

    Web Presence Builder now does not allow blog modules to be edited without this error appearing. My server admins followed the instructions in another thread, and now say they can't do anything more, and although they license plesk for my VPS, they do not offer support for the Web Presence Builder. Someone at Plesk needs to look at the problem if possible.
     
  5. custer

    custer Administrator Staff Member

    33
     
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    593
    Likes Received:
    101
    Hi Patrick,

    I've send you detailed info on how to fix your particular issue.


    Swopedesign,

    I believe you have a separate thread about your issue, so I'll address it separately.
     
Loading...