1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

additional email address not receiving mails

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by kadoudal, Dec 22, 2007.

  1. kadoudal

    kadoudal Regular Pleskian

    27
    23%
    Joined:
    Nov 20, 2007
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    I created a domain : mydomain.net

    and a webmail account : yves@mydomain.net
    I tested it , sending an email good ..

    I created another webmail account : mywife@mydomain.net
    but when I send an email to her.. I cannot get it in the webmail box...

    did I miss any other parameter ?

    thanks
     
  2. Monica@

    Monica@ Guest

    0
     
    Hi
    Try to check the mail log files, usually in /usr/local/psa/var/log/maillog
    Probably there is some error message. You can also try to reconfigure the qmail configuration
    with
    /usr/local/psa/admin/sbin/mchk --with-spam

    Generally analyzing mail log file and the bounce messages (if any) will give you a hint about what's going on.
     
  3. kadoudal

    kadoudal Regular Pleskian

    27
    23%
    Joined:
    Nov 20, 2007
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    Thanks Monica

    I did it... log is OK... but mea culpa , I did not realized that I logged from my Plesk console into Horde with a very very similar ID and the same password (testing phase.. I put always the same password..)
    Happy Xmas and New Year ...

    kad
     
Loading...