1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Cannot authorized on the Webmail page (Horde, Atmail)

Discussion in 'Plesk 10.x for Windows Issues, Fixes, How-To' started by Alexander S, Nov 24, 2011.

  1. Alexander S

    Alexander S Guest

    0
     
    I have a problem with Webmail.
    When I am trying to authorized on the Webmail page nothing happens, after Login I see the same page with blank fields (username and password).
    In logs I didn't see any problems:
    Nov 24 14:22:37 HORDE [notice] [imp] Login success for mail@xxxxxxxxx.com [77.95.xxx.x] to {localhost:110 [pop3/notls]} [pid 5072 on line 323 of "D:\Inetpub\vhosts\webmail\horde\imp\lib\session.php"]

    I think it's gone after I installed PHP 5.3 on my Server with Plesk Panel.
    But I cannot find how to fix it:-(
     
  2. Alexander S

    Alexander S Guest

    0
     
    Tried to Install SaaS Application for Webmail: XandMailWeb2cs V4 for Plesk Panel
    and received error:
    "The app requires PHP 4.3.9 or later. Currently, you have PHP none. If the version is "none", ensure that the PHP support is selected for the domain."
    Where I can find a settings for PHP in Plesk Panel?
     
  3. Alexander S

    Alexander S Guest

    0
     
    After Updated Plesk to 10.4.4 Atmail and MailEnable Web Client started working properly.
     
Loading...