1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Can't active sitebuilder on exist domain account inside Plesk

Discussion in 'Sitebuilder 4.1 for Windows' started by igoldman, Jan 17, 2008.

  1. igoldman

    igoldman Regular Pleskian

    26
    23%
    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    I would like to enable sitebuilder for existing domain account (physical hosting) but the option is in grey and can't be enabled.

    Also When I create new domain account (physical hosting) and I would like to enable SiteBuilder (under setup) then the option is in grey.

    Also I tried to create a new domain template inside Plesk and to make sitebuilder enable.
    When I create a new domain account (physical hosting) then SiteBuilder is ticked but the color of that option is grey.
    After I finish to create the new domain account and I check if sitebuilder is enabled on that new domain account , I figure out that is not.

    Something is corrupted inside SiteBuilder inegration with Plesk.
    By the way, The SiteBuilder is version 4.1
    And Plesk Control Panel is version 8.1

    Please Advice.
     
  2. Bender

    Bender Guest

    0
     
    Hi,

    Check the status of sitebuilder component at Plesk -> server -> components management page.

    Make sure that you have "Keep the corresponding user account in Sitebuilder" checkbox mared at Preferences page of appropriate Plesk client.
     
  3. igoldman

    igoldman Regular Pleskian

    26
    23%
    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Yes, I found the solution for that.
    Client Account Preferences need to have SiteBuilder Enable.
    Kinda strange mechanism because domain account have separate user inside SiteBuilder which is not dependent on Client account
     
Loading...