1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Getting error while adding the domain in 10.4 plesk panel

Discussion in 'Plesk 10.x for Windows Issues, Fixes, How-To' started by Qssupport, Dec 11, 2012.

  1. Qssupport

    Qssupport New Pleskian

    10
     
    Joined:
    Dec 11, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello,

    We are facing difficulty while adding the domain in the plesk panel and throwing the below error.

    Error: WebServerManager::addVhost() failed: websrvmng failed: The system cannot find the path specified. (Error code 3) at Open file 'C:\Inetpub\vhosts\monarchindia.org\httpdocs\.Security'

    Also would like to inform you that we have changed the path to the D:\inetpub\vhosts because the C drive was filling up as by default the website directory get created under C:\Inetpub\vhosts.

    Anyone please help us on the above raised query.
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    From the above error, it's clear that the vhosts directory is still pointing to the C drive. You can confirm it by checking the psa.servicenodeproperties table:

    ---

    mysql> select * from servicenodeproperties \G;
    *************************** 1. row ***************************
    serviceNodeId: 1
    name: server.configuration.HTTPD_VHOSTS_D
    value: C:\Inetpub\vhosts\

    ---

    You can perform the below steps in-order to fix the issue:

    ---

    1. Dump the database using the below command,

    cd %plesk_dir%\mysql\bin
    mysqldump -uadmin -p<password> -P8306 psa --tables servicenodeproperties > c:\servicenodeproperties.sql

    2. Edit c:\servicenodeproperties.sql and replaced the part:

    (1,'server.configuration.HTTPD_VHOSTS_D','C:\\Inetpub\\vhosts\\')

    with

    (1,'server.configuration.HTTPD_VHOSTS_D','D:\\Inetpub\\vhosts\\')

    3. Restore the dump to database using,
    mysql -uadmin -p<password> -P8306 psa < c:\servicenodeproperties.sql

    AFAIK this problem is completely fixed in latest Plesk 11 version.
     
  3. aashua

    aashua Guest

    0
     
    Solution

    Take a backup of C drive via Windows Backup tool.
    Then run Plesk Reconfiguration and it will take time so be patience.

    I hope this helps.
     
Loading...