1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Can't use mail server after update to Plesk 12.5.30

Discussion in 'Plesk 12.x for Linux' started by Domekologe, Nov 2, 2015.

  1. Domekologe

    Domekologe New Pleskian

    1
    70%
    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I've the problem that I can't use my mail server. Every time when I will send a message I got the error:

    SMTP Fehler: [451] 4.7.1 Service unavailable - try again later

    And I can't receive any mails.
    I read several threads about this problem but nothing helps me.
    And I am not able to send the maillog, because it's empty.

    I tried to change the server from Postfix to QMail and from Roundcube to Horde and from Dovecot to Courier IMAP but nothing helps.
    Actually I'm on Postfix with Dovecot and Roundcube.

    Sorry my english is not so good.

    Thanks for any help
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    What about

    # plesk repair mail

    ?
     
  3. Domekologe

    Domekologe New Pleskian

    1
    70%
    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I've entered the command:

    The Error is still there :(
     
  4. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Run command

    # plesk log maillog

    then send email and look at output of this command. Any error messages there?
     
  5. Domekologe

    Domekologe New Pleskian

    1
    70%
    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I run this command and tried to send a mail (Doesn't work)
    This is the output:

    I don't know why, but the maillog doesn't work.
     
  6. Domekologe

    Domekologe New Pleskian

    1
    70%
    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I've used a dirty way....
    I've backed up the /usr/local/psa structure, the I've installed PSA 12.5.30 on a complete new CentOS Server. And then I copied all files with rsync from the fresh server to the original one.

    And after that I copied the certificates from my backup back to /usr/local/psa/var/certificates/, after that I was able to start my apache server.

    And now it works.
    I think I had problems with my permissions :/

    Thanks for any help :)
     
  7. Ricky_Nkansah

    Ricky_Nkansah New Pleskian

    1
    20%
    Joined:
    May 31, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    m also facing the same problems on all my VPS servers and my clients are disturbing me on it. They cant sent emails but can recieve emails
    please plesk team try and fixed as soon as possible
     
  8. mrjoetate

    mrjoetate New Pleskian

    1
     
    Joined:
    Dec 31, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'm also having this issue on my Windows VPS from GoDaddy... any word on a fix soon?
     
Loading...